ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δες όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για την φόρτιση των αγαπημένων σου συσκευών!

Categories :

Let’s connect

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Αναζήτηση

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

ROMOSS Greece & Cyprus

  /  tip   /  Τι είναι το Power Bank και γιατί το χρειάζομαι;

Τι είναι το Power Bank και γιατί το χρειάζομαι;

Τι είναι το Power Bank;

Ένα Power Bank, είναι μια φορητή μπαταρία / φορητός φορτιστής.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το έχετε μαζί σας και να φορτίζετε τις συσκευές σας, όταν βρίσκεστε σε χώρο που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε ρεύμα ή δεν έχετε μαζί φορτιστή ρεύματος ή βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, στην ύπαιθρο, στην παραλία κλπ.

Πώς λειτουργεί ένα Power Bank;

Η λειτουργία ενός Power Bank είναι πολύ απλή! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το φορτίσετε αρχικά σε έναν USB φορτιστή (πχ τον ίδιο φορτιστή με τον οποίο φορτίζετε το smartphone σας ή στην θύρα USB ενός υπολογιστή/laptop). Έτσι το Power Bank θα αποθηκεύσει ενέργεια στις ενσωματωμένες μπαταρίες του.

Μόλις η φόρτιση ολοκληρωθεί, το αφαιρείτε από το ρεύμα και το έχετε για αρκετό καιρό διαθέσιμο και έτοιμο να φορτίσει τις συσκευές σας. Απλώς συνδέστε το καλώδιο φόρτισης της συσκευής σας στην θύρα USB του ROMOSS Power Bank και πιέστε το πλήκτρο φόρτισης. Η φόρτιση θα ξεκινήσει χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια και άσχετα από το που βρίσκεστε.

Γιατί χρειάζομαι ένα Power Bank;

Με την αυξανόμενη χρήση ψηφιακών συσκευών με προηγμένες δυνατότητες, μεγάλες οθόνες και ισχυρούς επεξεργαστές, η ανάγκη για επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έγινε πιο μεγάλη.

Με τα ROMOSS Power Banks ένας επαγγελματίας (και όχι μόνο) μπορεί να έχει αδιάκοπη πρόσβαση στα email του, χωρίς το άγχος της χαμηλής μπαταρίας.

Ακόμη, σε άτομα που περνούν αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, ένα Power Bank μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Επίσης, ακόμα και ένα mini Power Bank που καταλαμβάνει ελάχιστο όγκο, μπορεί να σας φανεί πολύτιμο όταν πρέπει να φύγετε για κάπου και δεν προλαβαίνετε να φορτίσετε ή όταν δεν έχετε πρόσβαση σε ρεύμα αλλά έχετε ανάγκη να κάνετε κάποιο τηλεφώνημα.

Στην παραλία, θα μπορείτε να απολαύσετε πολύ περισσότερο χρόνο στο internet χωρίς να αγχώνεστε επειδή η μπαταρία σας αδειάζει, ενώ θα μπορέσετε να τραβήξετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την ψηφιακή σας, ακόμα και αν η μπαταρίας της αρχίζει να αδειάζει!

Ακόμα και οι gamers μπορούν να επεκτείνουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός PSP πριν αυτή αδειάσει.

Ένα Power Bank λοιπόν μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, για την φόρτιση smartphone κινητού, tablet, ψηφιακής μηχανής, φορητών κονσόλων, mp3, mp4 και πολλά άλλα.

romoss-powerbanks-usage

 

You don't have permission to register
X