ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δες όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για την φόρτιση των αγαπημένων σου συσκευών!

Categories :

Let’s connect

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Αναζήτηση

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

ROMOSS Greece & Cyprus

  /  tip   /  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Με ποιες συσκευές είναι συμβατά τα ROMOSS PowerBanks;
Τα ROMOSS PowerBanks είναι συμβατά με μία τεράστια γκάμα συσκευών όπως Smartphones, Tablets, MP3, MP4, Ψηφιακές Μηχανές, PSP Παιχνιδομηχανές και γενικότερα όλες τις συσκευές που φορτίζουν με τάση 5V.

2. Είναι τα ROMOSS PowerBanks κατάλληλα για το κινητό μου;

Τα ROMOSS PowerBanks είναι συμβατά με όλα τα Smartphones, ανεξαρτήτως μάρκας και λογισμικού.

3. Πόσες φορτίσεις θα δώσει το PowerBank στη συσκευή μου;

Ο αριθμός φορτίσεων είναι συνάρτηση της χωρητικότητας της μπαταρίας της συσκευής σας και του μοντέλου ROMOSS που θα επιλέξετε. Στην ιστοσελίδα μας www.romoss.gr υπάρχει ειδικό Calculator όπου επιλέγοντας τη συσκευή σας και ένα από τα μοντέλα ROMOSS PowerBanks, μπορεί να σας υπολογίσει τον αριθμό φορτίσεων.

4. Πόσο γρήγορα θα φορτίζει η συσκευή μου;

Στα μικρά μοντέλα Sailing 1, Solo 1, η ένταση φόρτισης είναι 1Α, δηλαδή όση και ενός κοινού φορτιστή πρίζας. Σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα ROMOSS η ένταση ρεύματος είναι 2,1Α πράγμα που σημαίνει ότι θα φορτίζετε πιο γρήγορα από ότι με έναν κοινό φορτιστή ρεύματος. Η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται και από τη συσκευή σας που πρέπει να δέχεται την μεγαλύτερη ένταση ρεύματος. Οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι συμβατές.

5. Υπάρχει εγγύηση;

Τα προϊόντα ROMOSS συνοδεύονται από εγγύηση αντικατάστασης με νέο σε περίπτωση που για κάποιο λόγο πάψουν να λειτουργούν. Ωστόσο, τα ROMOSS PowerBanks είναι άκρως αξιόπιστα με πιστοποιήσεις CE, FCC, RoHS (Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες προδιαγραφές), με αποτέλεσμα η πιθανότητα αυτή να είναι πολύ μικρή. Για υποστήριξη επισκεφθείτε το www.romoss.gr για στοιχεία επικοινωνίας.

6. Ποια η διάρκεια ζωής των ROMOSS PowerBanks;

– Σειρά Sailing: 500 φορτίσεις/αποφορτίσεις του PowerBank
– Σειρά Solo: 400 φορτίσεις/αποφορτίσεις του PowerBank
– Σειρά Polymos: 600 φορτίσεις/αποφορτίσεις του PowerBank

7. Ποια η διαφορά μεταξύ των σειρών Sailing – Solo – Polymos;

  • Η σειρά Sailing είναι η Premium σειρά της ROMOSS με μπαταρίες ιόντων λιθίου της SAMSUNG. Η σειρά εγγυάται την μέγιστη απόδοση φόρτισης στην αγορά, με ποσοστό απόδοσης 90%. Αυτό σημαίνει πως από την αποθηκευμένη στο PowerBank ενέργεια, το 90% καταλήγει σε πραγματική ενέργεια στη συσκευή σας (έναντι 75% max των κοινών PowerBanks της αγοράς). Η σειρά Sailing εγγυάται 500 φορτίσεις/αποφορτίσεις του PowerBank ως διάρκεια ζωής, πράγμα το οποίο αντιστοιχεί σε 3 χρόνια συχνής χρήσης.
  • Η σειρά Solo, διαθέτει το ίδιο design με την σειρά Sailing, με την διαφορά πως οι ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου δεν είναι της SAMSUNG αλλά κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές για την ROMOSS. Η απόδοση των μπαταριών της σειράς Solo είναι 85%. Η διάρκεια ζωής υπολογίζεται στις 400 φορτίσεις/αποφορτίσεις.
  • Η σειρά Polymos είναι η νεότερη και καινοτόμα σειρά της ROMOSS, με ενσωματωμένες μπαταρίες Li-Polymer (λιθίου πολυμερών). Η μπαταρίες αυτές είναι τελευταίας γενιάς, είναι σε μορφή τζελ, έχουν μειωμένο πάχος και βάρος, με αποτέλεσμα το PowerBank να είναι πολύ πιο λεπτό και ελαφρύ. Η απόδοση των μπαταριών αγγίζει το 90% ενώ η διάρκεια ζωής τους είναι ακόμα μεγαλύτερη και υπολογίζεται στις 600 φορτίσεις/αποφορτίσεις της μπαταρίας.

8. Που μπορώ να αγοράσω ένα ROMOSS PowerBank;

Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά από το www.romoss.gr ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου συνεργατών μας. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας το www.romoss.gr/shops.

9. Πόσο είναι τα μεταφορικά, πως θα πληρώσω και σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου από το www.romoss.gr;

Τα μεταφορικά είναι από 0€ μέχρι 3€ με αντικαταβολή, αναλόγως του μοντέλου που θα επιλέξετε και αν υπάρχει κάποια ενεργή προσφορά. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή με PayPal ή μέσω τραπεζικής κάρτας. Η παράδοση γίνεται με courier στο χώρο σας, σε 1-3 εργάσιμες.
Αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Για την Κύπρο τα μεταφορικά αναγράφονται κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας και επιλέγοντας ως χώρα προορισμού την Κύπρο.
You don't have permission to register
X