ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δες όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για την φόρτιση των αγαπημένων σου συσκευών!

Categories :

Let’s connect

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Αναζήτηση

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Εγγύηση

  /  Εγγύηση

 

Εγγύηση προϊόντων ROMOSS

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο για να το αντιμετωπίσουμε. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από σχετική εγγύηση 1 έτους. Η εγγύηση ισχύει μόνο για προϊόντα ROMOSS που αγοράστηκαν από την ROMOSS Greece ή από τους επίσημους συνεργάτες της. Αποδεικτικό της ημερομηνίας μέχρι την οποία ισχύει η εγγύηση του προϊόντος σας αποτελεί η ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας, την οποία και θα πρέπει να διατηρήσετε.

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας και εφόσον διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι ελαττωματικό ή προκλήθηκε αδικαιολόγητη δυσλειτουργία του, χωρίς την υπαιτιότητα του αγοραστή (προϊόν εντός περιόδου εγγύησης), θα πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με δικά μας έξοδα, αρκεί να μας ενημερώσετε ώστε να στείλουμε την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε για να το παραλάβει.

Παρακαλούμε αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συμβατότητα των προϊόντων μας με τη συσκευή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2155506374.

 

You don't have permission to register
X