ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δες όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για την φόρτιση των αγαπημένων σου συσκευών!

Categories :

Let’s connect

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Αναζήτηση

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

ROMOSS Greece & Cyprus

  /  tip   /  10 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα ROMOSS Sailing powerbanks!

10 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα ROMOSS Sailing powerbanks!

1012602_1428321674103394_664952160884393249_n

1. Τα ROMOSS powerbanks διαθέτουν ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου Samsung (σειρά Sailing), χάρη στις οποίες διασφαλίζεται η πολύ υψηλή τους απόδοση και αξιοπιστία.

2. Ένα βασικό σημείο υπεροχής των ROMOSS powerbanks είναι η ταχύτητας φόρτισης που παρέχουν στις συσκευές σας. Έτσι μπορείτε να φορτίζετε smartphone, tablet, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, MP3, Mp4 και πολλά άλλα gadgets, γρηγορότερα ακόμη και από φορτιστή πρίζας, όπου και αν βρίσκεστε.

3. Τα powerbanks της ROMOSS χαρακτηρίζονται από πολύ μικρό ποσοστό απώλειας ενέργειας κατά τη φόρτιση (15% μεγαλύτερη απόδοση από τον ανταγωνισμό) με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που αποθηκεύουν, να μεταφέρεται στις συσκευές σας όταν το χρειαστείτε! Έτσι , δίνουν περισσότερες φορτίσεις σε σχέση με άλλα powerbanks στα ίδια mAh.

4. Διαθέτουν ενσωματωμένο φακό LED ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως φακό όταν χρειαστεί (εκτός μεγάλων μοντέλων).

5. Κατασκευάζονται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι minimal & μοντέρνος, όπως και τα αγαπημένα σας gadgets.

6. Είναι μικρά σε διαστάσεις και ελαφριά σε βάρος, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

7. Μπορείτε να τα φορτίσετε σε μια USB θύρα ενός οποιουδήποτε υπολογιστή ή μέσω ενός κοινού φορτιστή πρίζας, πχ αυτού που χρησιμοποιείτε  για την φόρτιση του smartphone σας.

8. Μπορείτε να φορτίζετε το ROMOSS powerbank σας, ενώ ταυτόχρονα από την έξοδό του φορτίζετε μια συσκευή σας (ταυτόχρονη φόρτιση – αποφόρτιση).

9. Είναι συμβατά με smartphones, tablets, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, MP3, MP4, ηλεκτρονικό τσιγάρο, PSP κονσόλες και πολλά άλλα gadgets, προσαρμόζοντας την ένταση του ρεύματος φόρτισης κατάλληλα, χάρη στην τεχνολογία Fitcharge.

10. Η λειτουργία τους είναι εξαιρετικά απλή, με το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, να είναι το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να ξεκινήσετε μια φόρτιση!

You don't have permission to register
X