ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Δες όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για την φόρτιση των αγαπημένων σου συσκευών!

Categories :

Let’s connect

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

Αναζήτηση

Δωρεάν αποστολή για αγορές 20€ και άνω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2155506374

ROMOSS Greece & Cyprus

  /  tip   /  ROMOSS Sailing 3 – Review by digitallife.gr

ROMOSS Sailing 3 – Review by digitallife.gr

Αν και οι mobile συσκευές εξελίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε ότι έχει να κάνει με τα features που προσφέρουν στους users, το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί και παραμένει η ενεργειακή τους κατανάλωση, καθώς όσο αυξάνονται οι δυνατότητες τους, τόσο παράλληλα αυξάνονται και οι απαιτήσεις τους σε ενέργεια. Ως γνωστόν, η ενδεδειγμένη λύση είναι τα power banks, τα οποία σίγουρα μπορούν να σας γλιτώσουν από «δυσάρεστες καταστάσεις» και να σας σώσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα στον τομέα των power banks που είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε ήταν το Romoss Sailing 3, ένα premium προϊόν που διακρίνεται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες

Romoss Sailing 3 (2)
Πολλά παραπάνω από ένα “απλό” powerbank!

To Romoss Sailing 3 είναι ένα υψηλής ποιότητας power bank, το οποίο διαθέτει χωρητικότητα στα 7800mAh και έχει κατασκευαστεί για να φορτίζει εκτός από tablets και smartphones και άλλου είδους ηλεκτρονικές συσκευές όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, MP3 και MP4 players, φορητές κονσόλες (όπως είναι για παράδειγμα το PSP της Sony), αλλά και δεκάδες άλλες συσκευές που φορτίζουν με καλώδιο USB. To Romoss Sailing με την μπαταρία των 7800mAh που διαθέτει μπορεί να φορτίσει άνετα ένα μέσο smartphone 3 μέ 4 φορές και μία φορά ένα tablet.  Από τη πρώτη στιγμή που το βγάλαμε από την συσκευασία καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία εξαιρετικά ποιοτική πρόταση, όπου μάλιστα στο εσωτερικό της βρίσκεται μία ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης της Samsung. Η made by Samsung μπαταρία διακρίνεται για την σταθερότητα της και σίγουρα αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια των υποστηριζόμενων συσκευών κατά τη διάρκεια της φόρτισης τους.

Romoss Sailing 3 (3)
Romoss Sailing 3 (4)
Το Romoss Sailing 3 ξεχωρίζει για τον compact και μοντέρνο σχεδιασμό του (101 μήκος x 61 πλάτος x 21 χιλιοστά) και βάρος 193 γραμμάρια, ενώ διακρίνεται για την ιδιαιτέρως στιβαρήκατασκευή του. Το power bank της Romoss μπορεί να μεταφερθεί με χαρακτηριστικά άνεση και ευκολία παντού (διαπιστώσαμε ότι χωράει ακόμη και σε οποιαδήποτε τσέπη) και διαθέτειδύο USB θύρες φόρτισης DC 5V (η μία βγάζει maximum 2.1 Αmps και η δεύτερη 1 Amp), μίαmicroUSB θύρα για την φόρτιση της ίδιας της μπαταρίας (τάση εισόδου DC στα 5V με 2.1 Amps) ενσωματωμένο φακό LED, ενώ επιπλέον στην επιφάνεια του διαθέτει μία ιδιαιτέρως χρήσιμη ένδειξη που απεικονίζει το πόσο γεμάτο είναι. H Romoss έχει φροντίσει ώστε να προσθέσει μία σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες, οι οποίες προστατεύουν από τηνυπερτροφοδότηση τόσο τις συσκευές όσο και την ίδια την μπαταρία του Sailing 3, εξαφανίζοντας παράλληλα ακόμη και την παραμικρή υπόνοια βραχυκυκλώματος.

Romoss Sailing 3 (1)

Η σταθερότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του, που θα υπερκαλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users.  Μάλιστα, επιτρέπει τηνταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών, ενώ επιπλέον μπορεί να αναπληρώνει τη δική του ενέργεια ευρισκόμενο στη φόρτιση και φορτίζοντας παράλληλα μία οποιαδήποτε συσκευή (sync charge). Δοκιμάζοντας τις δυνατότητες του Romoss Sailing 3 διαπιστώσαμε ότι κατάφερε να φορτίσει ένα κινητό Sony Xperia T3, το οποίο διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας στα 2500mAh, από το 60% στο οποίο βρισκόταν η μπαταρία του στο 100% μέσα σε δύο ώρες περίπου (το τεστ πραγματοποιήθηκε στην φόρτιση του 1A). Παράλληλα, η λειτουργία του Romoss Sailing 3 που φανερώνει ότι έχουμε να κάνουμε με μία “έξυπνη συσκευή” είναι ότι βασίζεται στη χρήση της τεχνολογίας Fitcharge, η οποία μπορεί να εντοπίσει αυτόματα την  “ενεργειακή δίψα” της κάθε συσκευής, έτσι ώστε το power bank της Romoss να προσαρμοστείκατάλληλα πάνω στις ειδικές ενεργειακές  ανάγκες που απαιτούνται κάθε φορά.

Romoss Sailing 3 (5)

 Ασφάλεια και εξελιγμένες λειτουργίες σε πρώτο πλάνο!

Όσον αφορά τον χρόνο που απαιτείται για μία πλήρη φόρτιση του Romoss Sailing 3, αυτός ανέρχεται στις 5 ώρες περίπου, ενώ όλα τα λεφτά είναι η εξαιρετική του αντοχή στο χρόνο, καθώς προσφέρει περισσότερες από 500 επαναφορτίσεις (αυτό μεταφράζεται κοντά στα 3 χρόνια φυσιολογικής χρήσης). Έξυπνο, εύχρηστο και με λειτουργίες που καθιστούν απόλυτα ασφαλή την διαδικασία της φόρτισης, το Romoss Sailing 3 πρόκειται για μία άκρως ικανοποιητική λύση που θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Το Romoss Sailing 3 διαθέτει 2 χρόνια εγγύηση και κοστίζει 31.95 ευρώ (περισσότερα για αυτό θα βρείτε στο Romoss.gr).

You don't have permission to register
X